New Step by Step Map For iş ayakkabısı uvex

Wiki Article

Dayanıklılık: Delinme dirençli tabanlar, aynı zamanda aşınma ve yırtılmaya karşı ekstra dayanıklılık sağlar.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında 55’ten fazla ülkeye hizmet sunan YDS Shop'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

SP (Protection Furthermore): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Avustralya ve Yeni Zelanda: Bu ülkeler AS/NZS 2210.three regularını kullanır, bu da ayakkabıların belirli bir darbe direncine, sıkıştırma direncine ve su geçirmezliğe iş ayakkabısı bot sahip olmasını şart koşar.

Çalışma koşullarınız, seçeceğiniz iş ayakkabısı için sizi en doğru sonuca ulaştıracaktır. Ortamda sıvı beraberinde kayma riski, elektrik akımı veya kimyasal faktörlerin var olup olmadığı ayrıntıları iş ayakkabısı seçiminde kriter belirlemede sorgulayabileceğiniz diğer detaylardan olacaktır. Elektrik akımının yoğun olduğu çalışma ortamlarında elektrik çarpma riski yaşanacağından ötürü elektrik direncine en iyi yanıt veren, kompozit burunlu iş ayakkabısı tercih etmelisiniz.

Ergonomik Tasarım: Uzun iş ayakkabısı bot saatler boyunca rahat bir kullanım sağlamak için ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış olması, ayağın doğal şekline uygun olması gerekir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Ağır parça kaldırılan ve nakledilen yerlerde çelik burunlu iş ayakkabısı kullanılmalıdır.

Giyim ve ayakkabı stopüstrisi ile ilişkilidir ve ürünlerin dağıtımı ve pazarlanması ile de doğrudan ilgilenir. Şirket hem erkek hem de kadın iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır müşterilere hitap ediyor.

Ayakkabının ergonomik tasarımı, farklı ayak yapıları için mükemmel bir uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık hissi vermez.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

SRC işareti ise ayakkabının kaymaya karşı yüksek direnç gösterdiğini ve zorlu iş ortamlarında dahi güvenle kullanılabileceğini belirtir.

Report this wiki page